LOGISTIEK

WAREHOUSING

TRANSPORT

Warehousing en logistiek

In Nederland beschikken we over eigen faciliteiten om uw goederen op of over te slaan. Door de samenwerkingen die De Jong Total Cargo International heeft kan dat ook op externe (strategische) locaties zoals havens, bounded warehouses of warehouses elders in Europa. Waar uw goederen ook opgeslagen moeten worden, u kunt er vanuit gaan dat uw goederen met de grootst mogelijke zorg behandeld worden door zorgvuldig geselecteerde partners en vakkundig personeel.

De diensten kunnen het best omschreven worden als:

–  Opslag (zowel lange als korte termijn opslag)
–  Droge opslag
–  Cold-store (diepvries of temperatuur gecontroleerd)
–  Open terrein (lang en brede goederen, niet onderhevig aan weersinvloeden)
–  Bounded warehouse
–  Overslag (van bv containers naar trailers)
–  Value added services (re-pack, labeling et cetera)
–  Vrachtbrieven en documentatie

Uiteraard gaan warehousing en transport hand in hand en kunnen we ook de distributie of line-hauls feilloos voor u verzorgen. Zo houdt u overzicht en slechts 1 aanspreekpunt voor al uw behoeften. Wilt u meer weten over deze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Transport

Transport bestaat er in alle soorten en maten en wij behandelen ze (bijna) allemaal!
Wij staan klaar voor uw:

–  Complete ladingen (FTL)
–  Deelvrachten (LTL)
–  Stukgoed
–  Geconditioneerde transporten
–  Express diensten
–  Gevaarlijke stoffen (ADR)
–  Lang, breed en zwaar vervoer
–  Volumetransporten
–  Projecten
–  Industriële verhuizingen

Dagelijks zijn wij voor onze klanten en opdrachtgevers onderweg naar én tussen bestemmingen als:

Albanië, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland.

Buiten deze bestemmingen, komen wij tot in Rusland en Noord Afrika!

Door de ondersteuning vanuit onze eigen internationale kantoren zijn we bekend met de gebruiken en culturen in andere landen. Dit resulteert erin dat we nooit voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals het niet voorhanden zijn van de juiste, benodigde documentatie, een transportverbod of een speciale feestdag in het desbetreffende land.

De Jong Total Cargo International B.V. is daarnaast een zeer betrouwbare en veelzijdige partner door:

–  Jarenlange ervaring in de internationale transportwereld
–  Samenwerking met betrouwbare partners
–  Netwerk en dienstverlening door geheel Europa en verder
–  Kennis van actuele douaneformaliteiten
–  Ondersteuning vanuit eigen internationale kantoren met voor u één centraal aanspreekpunt!

Meer weten over de route die wij adviseren voor uw goederen, neem dan contact met ons op.

De Jong Total Cargo International

Uw vracht verzenden van A naar B? Wij regelen dat van A tot Z. Als expediteur nemen we u het werk uit handen en zorgen dat het transport volgens afspraak op het juiste moment geleverd wordt. Of dat nu standaard wegtransport is of zeevracht, een complete trailer, een deelpartij of een complexe zending met oversized cargo, geconditioneerd transport of een vracht met gevaarlijke stoffen. Vraag het onze specialisten en we gaan direct voor u aan de slag.

Goed geregeld

Met onze jarenlange ervaring kennen wij de weg in de internationale transportwereld. We weten hoe de zaken goed geregeld moeten worden om een snelle in- of uitklaring mogelijk te maken, administratieve hobbels te vermijden en zo ongewenst oponthoud te voorkomen. Dankzij onze expertise verloopt uw transport efficiënt.

Internationaal netwerk

De behandeling van uw internationale zendingen verzorgen wij vanuit onze kantoren in Nederland en Spanje. Vanuit beide locaties staat ons internationale netwerk u en uw klanten dagelijks ter beschikking. Voor de distributie in de Benelux werken we nauw samen met ADJ Logistiek, dé distributie specialist op het gebied van gevaarlijke stoffen.

© Copyright - De Jong Total Cargo International BV - All Rights Reserved