Voor u geregeld, van deur tot deur

Of u nu goederen importeert of exporteert, met efficiënte logistiek komt uw vracht conform afspraak op de plek van bestemming. Als expediteur weten wij hoe we dat goed moeten regelen. En dat doen we dan ook voor onze klanten.

Complex logistiek proces

Douaneformaliteiten, vrachtbrieven, aanmeldingen bij het laad- of losadres, een logistiek proces zit vol momenten waarop een kink in de kabel kan komen. Dan kost het meer moeite, geld en tijd om uw vracht op de juiste plek te krijgen. En dat is allemaal niet nodig.

Vlekkeloos geregeld

Met goed voorbereide logistiek loopt het transport, de opslag en, of overslag van uw goederen vlekkeloos. Wij weten hoe dat proces het beste geregeld kan worden, waar wat ingediend moet worden en hoe de formulieren ingevuld moeten worden. Zo voorkomen we onnodig tijdverlies en zorgen we ervoor dat u uw gemaakte afspraken kunt nakomen.

Sneller en minder risico’s

Door de juiste routes en processen te kennen, weten we hoe we transporten goed kunnen uitvoeren. Of risico’s kunnen vermijden. Met kennis van zaken staan we u bij, geven we u advies en regelen de gehele logistiek van uw goederentransport. En zo nodig kunt u ons ook inschakelen voor warehousing en transport. Die gehele expeditie is namelijk onze business. En dat geeft u de ruimte om u te focussen op uw bedrijf.

Wegtransport, zeevracht of intermodaal transport? Vraag het ons!

Of het nu wegtransport is, zeevracht of intermodaal transport, u schakelt ons in voor de logistiek ervan. Zodat u zeker weet dat het vervoer goed, snel en kostenefficiënt geregeld wordt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag het ons, we bespreken dan meteen de mogelijkheden.

© Copyright - De Jong Total Cargo International BV - All Rights Reserved