De Jong Total Cargo International BV is ontstaan vanuit de behoefte aan internationale leveringen van klanten van ons zusterbedrijf ADJ logistiek. ADJ logistiek is de specialist op het gebied van Benelux distributie van gevaarlijke stoffen. De vraag naar leveringen buiten de Benelux werd zo groot dat er besloten werd een internationale expeditie-tak op te zetten.

De Jong Total Cargo International was daarmee een feit. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig en veelzijdig expeditie bedrijf met vestigingen in Maarssen, Roermond en Granada (Spanje). De Jong Total Cargo International is een volledig op zichzelf staande entiteit met een eigen, zeer solide klanten portefeuille en een enorm groot netwerk van onderaannemers en partners.

Dagelijks vertrekken er, in opdracht van De Jong Total Cargo International wagens naar en vanuit allerhande bestemmingen met de meest uiteenlopende goederen. Dit kunnen lijndienst-ritten zijn, spoedritten, reguliere transporten, buitenmaatse transporten of zeecontainers zijn.

Nog steeds is de samenwerking tussen De Jong Total Cargo International en ADJ logistiek intensief.

Het veelzijdige karakter maakt De Jong Total Cargo International tot dé kennispartner bij uitstek. Veel klanten beschouwen De Jong Total Cargo International dan ook als hun eigen externe transportafdeling. Een simpele E-mail of telefoontje volstaat al om de experts aan het werk te zetten. De informele cultuur, korte lijnen en flexibele dienstverlening is tekenend voor De Jong Total Cargo International en zorgt ervoor dat klanten – klanten blijven en prospects klant worden!

Uw transport, goed geregeld

© Copyright - De Jong Total Cargo International BV - All Rights Reserved